Sitemap
Print

Advokaterne

Advokat Leif Nielsen og advokat Søren Fryd – specialister i tvangsfjernelse.

 

Vi har som advokater bl.a. speciale i tvangsfjernelse og vi kan hjælpe dig gennem hele forløbet af tvangsfjernelsen. Vi har begge møderet for Højesteret og kan således bistå dig igennem alle instanser i sagens forløb.

 

Vi gennemgår alle akter grundigt og undersøger alle de muligheder der måtte være i din sag.

 

Vi har begge en stor erfaring i sager om tvangsfjernelse – vi har ført mange sager om tvangsfjernelser, både i de kommunale udvalg, Ankestyrelsen, byretten og landsretten.

 

Det er vigtigt i sager om tvangsfjernelse, at man som mor eller far ikke forholder sig passivt, men, sammen med sin advokat, er aktiv.

 Det er nemlig sådan, at når et barn er tvangsfjernet opleves det normalt sådant, at kommunen stopper al kontakt til forældrene.

 

Vi bistår dig i sager om tvangsfjernelse over hele landet. Kontakt os pr. telefon eller skriv til os således, at vi sammen kan arbejde aktivt for at få dit barn hjem.

 

Hvis vi skal hjælpe dig med en sag om tvangsfjernelse, eller du ønsker rådgivning herom, så ring til os på tlf. nr. 98 35 15 66 eller send en mail, hvorefter vi kontakter dig.

 

Dette er gratis.

 

Advokat (H) Søren Fryd

Send mail til Søren

Advokat (H) Leif Nielsen

Send mail til Leif

Advokatfirmaet Fryd & Nielsen ApS  |  Færchs Torv 1 - 9240 Nibe  |  Telefon. 98 35 15 66  |  Fax.  98 35 37 67  |  ApS.reg.nr: 211977

 

© All rights reserved Advokatfirmaet Fryd & Nielsen ApS - 2011

webdesign, cms & hosting by danaweb a/s