Sitemap
Print

Familieadvokat med speciale i familieret


Som familieadvokat beliggende i Nibe har vi speciale i familieret og varetager sager om ægteskab, skilsmisse, forældremyndighed og mange andre sager, der relaterer sig til familieret. Søger du en erfaren advokat inden for familieret i Aalborg, Nibe, Støvring eller omegn har vi mange års erfaring med sådanne sager.

 

Der kan være mange årsager til at få brug for en familieret advokat. Det kan blandt andet skyldes en separation eller børnepenge. Her kan vi gå ind i sagen for den ene part og agere personlig rådgiver, således at du får mest den bedst mulige separation med fokus på barnets tarv, i tilfælde af at der er børn indblandet.


Professionel og nærværende familieadvokat

Sætter du pris på en nærværende familieadvokat, der oprigtigt har interesse i din sag og er i stand til at skabe tillid, og ikke blot er kompetente sparringspartnere, men i særdeleshed også professionelle advokater, der varetager dine interesser samvittighedsfuldt? Vi påtager os alle typer sager inden for familieret, hvorfor du altid kan komme til os med din sag.

 

Har du en forestående sag om forældremyndighed, er det vigtigt at have en erfaren familieretadvokat, der har haft sådanne sager før i massevis. Det har vi - og vi vil gerne hjælpe dig, så du får den juridiske støtte, du har behov for i en svær tid.


Kontakt os for at aftale nærmere

Ønsker du at komme i kontakt med en familieret advokat der kan tage din sag, er vi interesseret i at høre fra dig. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om din konkrete situation, så vi kan hjælpe dig.

 

Kontakt os helt og aldeles uforpligtende på telefon 98 35 37 67.

Advokatfirmaet Fryd & Nielsen ApS  |  Færchs Torv 1 - 9240 Nibe  |  Telefon. 98 35 15 66  |  Fax.  98 35 37 67  |  ApS.reg.nr: 211977

 

© All rights reserved Advokatfirmaet Fryd & Nielsen ApS - 2011

webdesign, cms & hosting by danaweb a/s