Sitemap
Print

Tvangsanbringelse af barn uden for hjemmet

Hos Advokatfirmaet Fryd & Nielsen ApS har vi speciale i sager om tvangsanbringelse af børn uden for hjemmet. Står du og mangler en dygtig tvangsanbringelse advokat i områderne omkring Nibe og Støvring, der kan påtage sig din sag, er vi klar til at hjælpe. Vi er personlige og rådgivende og vil gerne lytte til din situation. Vi varetager sager i hele Aalborg.

 

Der kan være mange grunde til, at man vælger en tvangsanbringelse. Det er naturligvis altid en ulykkelig sag, og for dig som forælder er det essentielt, at du får den helt rigtige bistand, så du kan tage kampen op mod myndighederne. Vi varetager dine interesser og bevarer overblikket over dine rettigheder for dig.


En tvangsanbringelse er hårdt for børn og forældre

Barnet bør være sammen med sine forældre af naturlige årsager og omvendt. Men det er nu ikke engang sådan, at det altid går, da anbringelse af et barn kan forekomme, hvis myndighederne får den nødvendige tilladelse.

 

Føler du dig uretmæssigt behandlet i en sag om tvangsanbringelse, kan du altid komme til os og få en tvangsanbringelseadvokat, som kan rådgive og ikke mindst føre din sag. Det kan være svært at holde styr på rettighederne som forældre - og særligt i sådanne sager, hvor der er store følelser involveret.


Kontakt os – vi kan hjælpe dig

Skal vi hjælpe dig i en sag om tvangsanbringelse af dit barn, står vi til rådighed. Vi er kompetente og erfarne advokater, der har ført denne typer sager før med succes.

 

Kontakt os for hjælp og rådgivning på telefon 98 35 37 67.

Advokatfirmaet Fryd & Nielsen ApS  |  Færchs Torv 1 - 9240 Nibe  |  Telefon. 98 35 15 66  |  Fax.  98 35 37 67  |  ApS.reg.nr: 211977

 

© All rights reserved Advokatfirmaet Fryd & Nielsen ApS - 2011

webdesign, cms & hosting by danaweb a/s