Sitemap
Print

Tvangsfjernelse af børn og unge

Er du forælder til et barn i en sag om tvangsfjernelse i områderne omkring Nibe og Støvring, kan du hos os få professionel hjælp til at føre din sag. Mangler du en tvangsfjernelse advokat i Aalborg, som forstår denne typer sager og har stor erfaring med dem, er vi det rette advokatfirma at rette henvendelse til.

 

Ved tvangsfjernelse af barn er det vigtigt, at du som forælder kender dine rettigheder. Det kan være svært at bevare forfatningen og det gode overblik, hvorfor vi kan agere personlig rådgiver i din sag. Vi er kompetente sparringspartnere, som varetager dine interesser og har en klar intention om at kæmpe med dig.


En tvangsfjernelse er en stor belastning for alle

Det er aldrig nemt for hverken børn eller voksne, når en tvangsfjernelse finder sted. Der er store følelser involveret, og folk bliver mærket af hændelsen. Har du været ude for fjernelse af dit barn, vil vi meget gerne høre om sagen og føre den, hvis du vil have det. Vi er professionelle med speciale i netop denne typer sager og har derfor indgående indsigt i, og viden herom.

 

Ved fjernelse af barn er det vigtigt, at du får den rette hjælp så hurtigt som muligt. Vi træder gerne til og påtager os sagen. Vi giver dig lige den støtte, du har brug for i en svær tid, da det er en stor belastning for alle involverede parter. Kontakt os omgående, så vi kan hjælpe dig.


Kontakt os i dag for at høre mere

Skal du bruge en advokat til en sag om tvangsfjernelse af dit barn, bør du tage kontakt til os med det samme. Vi er der for dig og er din support hele vejen gennem sagen, så du ikke er alene. Vi har erfaring med disse sager, hvorfor du kan komme til os, hvis du får brug for det.

 

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 98 35 37 67.

Advokatfirmaet Fryd & Nielsen ApS  |  Færchs Torv 1 - 9240 Nibe  |  Telefon. 98 35 15 66  |  Fax.  98 35 37 67  |  ApS.reg.nr: 211977

 

© All rights reserved Advokatfirmaet Fryd & Nielsen ApS - 2011

webdesign, cms & hosting by danaweb a/s