Silvana Mouazan

E-mail: sm@fryd-nielsen.dk
Direkte nr: 5115 2333
Kontor: 9835 1566

Silvana Mouazan er uddannet Cand. jur. fra Aarhus universitet, og har mange års erfaring som jurist. I dag er hun advokatfuldmægtig på sidste år. 

Hun er en dygtig advokatfuldmægtig som er særdeles erfaren og stærkt fagligt, der sætter pris på at rådgivningen er på sit højeste niveau. Hun lægger vægt på at sagsbehandlingen er løsningsorienteret med klientens behov i fokus. 

Silvana har i adskillige år rådgivet og opkvalificeret, flere af Danmarks velkendte og største organisationer indenfor udsatte kvinder. Det er hende man kontakter, når der er en kompliceret sag indenfor straffesager, familieretsager og anbringelsessager. 

Hun har en stor faglig ekspertise inden for familieretssager, indenfor områderne forældremyndighed, barnets bopæl og samvær. Hun er med fra sagens begyndelse i Familieretshuset til familieretten.

Derudover har Silvana mange års erfaring med tvangsanbringelser. Hun er tidligere ejer af virksomheden “Barnets Jurist”, hvor hun i mange år har beskæftiget sig med tvangsanbringelser. 

Hun har en bred erfaring indenfor straffesager, familieretssager og tvangsfjernelser.

Arbejdsområder